Társaságunk rövid története:

A Mester-Patent Bt. 2000-ben induló építőipari vállalkozás, melyet két magán személy Nagy István és Szabó József alapította . A vállalkozás széles tevékenységi körrel rendelkezik, melyből az építési munkálatokat saját állómányi létszámmal végezzük el. A szakipari munkálatokat jól felépített alvállalkozói hálózattal végeztetjük el. Megrendelőink teljes körű kiszolgálására törekedve, rendelkezünk egy komplett építési beruházás végigkövetéséhez szükséges gyakorlattal, magas színvonalú tudással és szakember gárdával.
 
Kiemelt célkitűzéseink a vevők elvárásainak való maximális megfelelés, rugalmassággal és következetességgel. A folyamatosan növekvő feladatok megkövetelték egy megfelelő telephely és irodai helységek kialakítását. Több éves beruházási tevékenységünknek köszönhetően lassan megvalósul e törekvésünk és létrejön egy minden igényt kielégítő telephely. Adminisztratív létszámnak köszönhetően el tudjuk készíteni a megrendelőink igényeit, megfogalmazó költségvetéseinket.
 
A vállalkozás megalakulásakor 6 fővel végezte el az elvállalt munkákat. Kimagasló munkavégzésünknek köszönhetően állományi létszámunk jelenleg 20 fő. A folyamatos bővülő munkakínálatnak köszönhetően a 2006-os évben 7 fővel növelni tudtuk a dolgozók létszámát. A technikai felkészültségünket és személyi állományunkat a folyamatos piaci igényekhez alkalmazkodva fejlesztettük és fejlesztjük ma is. A feladataink ismeretében az állandó állományi létszám és az alvállalkozói létszám elérheti 70-80 főt is. Mára kialakult a vállalkozás törzsgárdájának nevezhető létszám, lehetővé teszi a hosszú távú tervezést, amely alapja a vállalkozás gazdaságos és hosszú távú működtetésének.
 
A folyamatos növekedésnek megfelelően a vállalkozás nyeresége a 2006-os évben meghaladta a 10 millió forintot.
 
Fontosnak és elengedhetetlennek tarjuk az állam felé történő fizetési kötelezettségek pontos és maradéktalan teljesítését. Ennek megfelelően soha nincs lemaradásunk.

Kapcsolat az ügyfelekkel:
A folyamatos megrendeléseknek köszönhetően a vállalkozás rendelkezik olyan összegű forgótőkével, amely lehetővé teszi, hogy megrendelőink a munkavégzés során elsősorban csak az anyagköltséget egyenlítik ki. Részszámlázás csak az elvégzett munkálatoknak megfelelően történik. Minden esetben korrektül és határidőn belül kiegyenlítjük a beszállítóinkat és alvállalkozóinkat.
Üzletei filozófiánk a korrekt elszámolás a hosszú távú együttműködés alapja. Az elégedett ügyfél, építő hatású és jó hírünket keltve újabb és újabb megrendelésekhez jutatja a vállalkozást.

Minőség politika:
Megrendelőink részére olyan komplex szolgáltatás nyújtása, amely mindenkori vevő igényeknek megfelelően egyre magasabb színvonalú és biztosítja a folyamatos partneri kapcsolatot. Legfontosabb termelési erőforrásnak a jól képzett, munkájával elégedett
motivált , a vállalkozással szemben elkötelezett kiemelkedően teljesítő szakember gárdát tekintjük. Kiemelkedő teljesítményét elismerjük és megbecsüljük. Minden dolgozónktól elvárjuk, hogy a saját területén legjobb szakmai tudásával és felelősséggel járuljon hozzá mindannyiunk sikeréhez és gyarapodásához.

Terveink:
2000-ben a cég megalapításakor az a cél lebegett a szemük előtt, hogy egy olyan vállalkozást hozzunk létre, amely igen sok család biztos megélhetését biztosítja. A cél megvalósítása felé igen jó úton haladunk, mert a kialakult 12 fő törzs létszám mögött 12 család áll. Célunk a törzsállomány 20-22 főre emelése, amely újabb családok, megélhetését biztosítja. A magas állami elvonások mellett olyan árszínvonal kialakítása, amely lehetővé teszi, az elavul öreg gépek cseréjét, új és korszerű gépek, eszközök, állványok vásárlását. Dolgozóink rendszeres tovább képzésének megvalósítása és mind jelentősebb számban jelenjenek megdolgozóink között technikusi minősítéssel és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek.
 
Teljesen be kell fejezni a telephely, az irodai kapacitás és számítástechnikai rendszer kialakítását.
 
Természetesen e célok megvalósítása nem megy egyik napról a másikra, rengeteg türelemre, akaraterőre, kitartásra és a megrendelők, alvállalkozók, és dolgozóink megtisztelő bizalma vállalkozásunk iránt, biztosít bennünket, hogy a kitűzött célokat meg tudjuk valósítani.